speelspelletjes

Painty.io
Painty.io is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Painty.io

Painty.io is een leuk .io spel geïnspireerd op paintball waarbij je een tank bestuurt die paintball-projectielen afschiet. Je moet rond de map bewegen en de meerkleurige verf-drops verzamelen. Terwijl je verf drops verzamelt verhoogt je niveau. Voor elk niveau dat je omhoog gaat krijg je vaardigheid-punten. Die punten kunnen worden gebruikt om de stats van je tank te upgraden inclusief bewegingssnelheid, vuursnelheid, vuurkracht, gezondheidspunten en maximum brandstof.

Naast het verzamelen van de verfbollen kan je ook vijadnen afschieten en de tanks gecontroleerd door de computer afschieten om extra punten te krijgen. Elke 10 niveau's kan je ook je type tank veranderen. Hoe hoger je niveau is, hoe meer gesofisticeerd het type tank dat je kan gebruiken zoals een tank met vier kanonnen. Hou zeker je brandstof in de gaten, want die verdwijnt met de tijd. Je kan ook automatisch vuren activeren door op de F-toets te drukken. Dit laat je toe te concentreren op je beweging en te richten. Kan je de verfarena veroveren en de grootste formidabele tank creëren?

Bediening

  • Pijltjestoetsen of WASD om te bewegen
  • Linkermuisknop om te schieten
  • F om automatisch vuren op of af te zetten