SpeelSpelletjes.nl

Painty.io

Painty.io is een leuk .io spel geïnspireerd op paintball waarbij je een tank bestuurt die paintball-projectielen afschiet. Je moet rond de map bewegen en de meerkleurige verf-drops verzamelen. Terwijl je verf drops verzamelt verhoogt je niveau. Voor elk niveau dat je omhoog gaat krijg je vaardigheid-punten. Die punten kunnen worden gebruikt om de stats van je tank te upgraden inclusief bewegingssnelheid, vuursnelheid, vuurkracht, gezondheidspunten en maximum brandstof.
SHOW MORE

Naast het verzamelen van de verfbollen kan je ook vijadnen afschieten en de tanks gecontroleerd door de computer afschieten om extra punten te krijgen. Elke 10 niveau's kan je ook je type tank veranderen. Hoe hoger je niveau is, hoe meer gesofisticeerd het type tank dat je kan gebruiken zoals een tank met vier kanonnen. Hou zeker je brandstof in de gaten, want die verdwijnt met de tijd. Je kan ook automatisch vuren activeren door op de F-toets te drukken. Dit laat je toe te concentreren op je beweging en te richten. Kan je de verfarena veroveren en de grootste formidabele tank creëren?

Indeling

» Painty.io

Meer Informatie Over Painty.io

Painty.io is een verslavend .io spel dat je kan spelen op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Dit verslavende .io game is ontwikkeld met HTML5 technologie. Zo draait het in de meeste moderne browsers! Painty.io is speelbaar in volledige scherm-modus om ten volle van het spel te genieten. Painty.io is al gespeeld door 40,958 mensen en heeft een rating van 9.0 / 10 gekregen van 640 mensen. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere .io spelletjes en games zoals Krunker.io en Paper.io 2!

SHOW LESS

Bediening

How to play Painty.io
  • Pijltjestoetsen of WASD om te bewegen
  • Linkermuisknop om te schieten
  • F om automatisch vuren op of af te zetten

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)