SpeelSpelletjes.nl

Papa Louie

Indeling

» » Papa Louie

Meer Informatie Over Papa Louie

Papa Louie is een mooi platform spel. Je kan het spelen op deze site, in je browser. Het is al 77,923 keer gespeeld en heeft score 8.7 / 10 gekregen van 1714 mensen. Papa Louie gebruikt Flash. Zo werkt het in alle moderne browsers! Als je dit spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere platform games en games zoals circloO 2 en Happy Wheels!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Papa Louie te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Papa Louie te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl