SpeelSpelletjes.nl

Papas Cupcakeria

3,844 315 delen embed

Mobiele Apps

Get Papas Cupcakeria on the App Store Get Papas Cupcakeria on the Play Store

Indeling

» » Papas Cupcakeria

Meer Informatie Over Papas Cupcakeria

Papas Cupcakeria is een verslavend kook spel dat je kan uitproberen op deze website. Het spel wordt ondersteund door Flash technologie. Zo draait het in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Je kan Papas Cupcakeria niet alleen als een Flash game spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS mobiele toestellen. Papas Cupcakeria is al gespeeld door 199,877 mensen en werd door 4151 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Als je dit spel top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere kook games en games zoals Papa's Freezeria en Cafe Panic!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Papas Cupcakeria te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Papas Cupcakeria te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl