SpeelSpelletjes.nl

Papas Cupcakeria

4,163 335 delen embed

Mobiele Apps

Get Papas Cupcakeria on the App Store Get Papas Cupcakeria on the Play Store

Indeling

» » Papas Cupcakeria

Meer Informatie Over Papas Cupcakeria

Papas Cupcakeria is een mooi kook spelletjes spel dat je kan uitproberen op deze website. Het spel is ontwikkeld met Flash. Zo draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Je kan dit spel niet alleen in je browser spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS mobiele toestellen. Je kan Papas Cupcakeria in fullscreen spelen. Flipline Studios heeft dit spel gemaakt. Het is al 244,877 keer gespeeld en heeft een score van 9.3 / 10 gekregen van 4469 mensen. Vond je het leuk om Papas Cupcakeria te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere kook spelletjes en games zoals Penguin Diner en My Kitchen Adventures!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Papas Cupcakeria te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Papas Cupcakeria.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Papas Cupcakeria te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl