SpeelSpelletjes.nl

Papas Cupcakeria

3,985 323 delen embed

Mobiele Apps

Get Papas Cupcakeria on the App Store Get Papas Cupcakeria on the Play Store

Indeling

» » Papas Cupcakeria

Meer Informatie Over Papas Cupcakeria

Papas Cupcakeria is een mooi kook spel dat je zonder kosten kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl. Het spel is gemaakt met Flash. Zo draait het in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan dit spel niet alleen als een Flash game spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS mobiele toestellen. Flipline Studios heeft dit spel gemaakt. Papas Cupcakeria is al gespeeld door 223,262 mensen en heeft een score van 9.2 / 10 gekregen van 4292 mensen. Als je Papas Cupcakeria leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere kook spelletjes en games zoals Sushi Battle en Baby Hazel Kitchen Time!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Papas Cupcakeria te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Papas Cupcakeria te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl