SpeelSpelletjes.nl

Papa's Wingeria

3,426 334 delen embed

Indeling

» » Papa's Wingeria

Meer Informatie Over Papa's Wingeria

Papa's Wingeria is een mooi restaurant spelletjes spel dat je zonder kosten kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Papa's Wingeria is gemaakt met Flash technologie. Op die manier draait het in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Flipline Studios heeft dit spel gemaakt. Het spel is al gespeeld door 152,890 mensen en heeft een score van 9.1 op 10 gekregen van 3720 mensen. Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere restaurant spelletjes en games zoals Fabulous - Angela's High School Reunion en Delicious - Emily's Christmas Carol!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Papa's Wingeria te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Papa's Wingeria te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl