SpeelSpelletjes.nl

Penalty Fever 3D Brazil

539 77 delen embed

Indeling

» » » Penalty Fever 3D Brazil

Meer Informatie Over Penalty Fever 3D Brazil

Penalty Fever 3D Brazil is een verslavend keeper spel. Je kan het spelen op deze site. Penalty Fever 3D Brazil is ontwikkeld met Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Het spel is al gespeeld door 42,870 mensen en werd door 608 mensen beoordeeld met score 8.7 / 10. Als je Penalty Fever 3D Brazil leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere keeper games en games zoals Freekick 3D en Euro Penalty 2016!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Penalty Fever 3D Brazil te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Penalty Fever 3D Brazil te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl