SpeelSpelletjes.nl

Penalty Fever 3D Italy

605 78 delen embed

Indeling

» » » Penalty Fever 3D Italy

Meer Informatie Over Penalty Fever 3D Italy

Penalty Fever 3D Italy is een verslavend keeper spelletjes spel. Je kan het spelen op deze site. Dit verslavende sport game is ontwikkeld met Flash technologie. Zo draait het in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Het spel is al gespeeld door 55,193 mensen en werd door 667 mensen beoordeeld met score 8.9 op 10. Vond je het leuk om dit sport spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere keeper spelletjes en games zoals Penalty Shootout: Multi League en Soccer.io!

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Penalty Fever 3D Italy te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Penalty Fever 3D Italy te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl