SpeelSpelletjes.nl

Pixel Escape

272 35 delen embed

Indeling

» » Pixel Escape

Meer Informatie Over Pixel Escape

Pixel Escape is een leuk platform spelletjes spel dat je kan uitproberen op deze site, direct in je browser. Het spel is al 17,582 keer gespeeld en heeft een rating van 8.9 / 10 gekregen van 307 mensen. Dit verslavende arcade game is gemaakt met Flash. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om Pixel Escape te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Jet Rush en Kugeln.io!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Pixel Escape te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Pixel Escape te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl