SpeelSpelletjes.nl

Pixel Soccer Multiplayer

61 10 delen embed

Indeling

» » » Pixel Soccer Multiplayer

Meer Informatie Over Pixel Soccer Multiplayer

Pixel Soccer Multiplayer is een leuk keeper spel. Speel het nu op deze website, in je browser. Het is al gespeeld door 5,628 mensen en heeft een score van 8.4 op 10 gekregen van 62 mensen. Pixel Soccer Multiplayer gebruikt Flash technologie. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om dit sport spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere keeper games en games zoals Number 1 en Freekick 3D!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Pixel Soccer Multiplayer te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Pixel Soccer Multiplayer te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl