SpeelSpelletjes.nl

Puppet Soccer La Liga

2,790 264 delen embed

De Spaanse Competitie is nog niet gedaan! Puppet Soccer La Liga is je kans om hem te winnen. Kies ja favoriete team en je favoriete voetballer (Messi, iemand?), en begin doelpunten te scoren als een kampioen. Je kan alleen spelen (tegen de computer), of in 2-speler-modus. Vind uit of jij hebt wat nodig is om een legende te worden. Net zoals in echt voetbal, moet je ook je vrije trappen, verdediging en aanvalsvaardigheden trainen om een betere speler te worden. Er zijn veel verassingen in het Puppet Soccer League Spain spel!
SHOW MORE

Mobiele Apps

Get Puppet Soccer La Liga on the Play Store

Indeling

» » Puppet Soccer La Liga

Meer Informatie Over Puppet Soccer La Liga

Puppet Soccer La Liga is een tof voetbal spelletjes spel dat je kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Puppet Soccer La Liga is gemaakt met Flash. Zo draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan dit spel niet alleen online spelen, maar je kan het ook als app spelen op Android GSMs en tablets. Het spel is al gespeeld door 256,709 mensen en heeft een rating van 9.1 op 10 gekregen van 3049 mensen. Vond je het leuk om Puppet Soccer La Liga te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere voetbal spelletjes en games zoals Kopanito Soccer en Penalty Shootout: Multi League!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Puppet Soccer La Liga te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Puppet Soccer La Liga te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl