SpeelSpelletjes.nl

Return Man

Je hebt het punt gemaakt! Probeer een touchdown te maken door de verdedigers en de kickers te slim af te zijn. Jouw teamgenoten zullen je helpen om tot bij de eindzone te geraken. Als je niet in de eindzone geraakt, verlies je balbezit. Return Man is een geweldig American Football spel dat je laat ervaren hoe het echt is op het plein! Kies de juiste tactiek en scoor die touchdowns!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Return Man is geproduceerd door Mini Monster Media en ESPN Arcade.

Indeling

» » Return Man

Meer Informatie Over Return Man

Return Man is een tof american football spelletjes spel. Speel het nu op deze website. Dit superleuke sport game is gemaakt met Flash technologie. Op die manier draait het in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Return Man is al 654,987 keer gespeeld en werd door 7257 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Als je Return Man top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere american football spelletjes en games zoals Return Man 3 en Football FRVR!

SHOW LESS

Bediening

How to play Return Man

Druk I om vooruit te lopen, J om naar links te lopen en L om naar rechts te lopen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Return Man te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Return Man te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl