SpeelSpelletjes.nl

Return Man 3 icon

Return Man 3

9.3 - 3944 stemmen
walkthrough

Neem de rol op van een punt returner en scoor een touchdown voor jouw team! Vang de bal waar hij wordt aangeduid door de gele cirkel en loop zo snel als je kan naar de eindzone voor een touchdown. Je wordt geholpen door drie blokkers die je helpen bij het weghouden of tackelen van nabije verdedigers; blijf in hun buurt. Er zijn ook willekeurige power-ups die je kunnen helpen, zoals een tijdelijke snelheidsboost. Soms moet je spelen op een bevroren veld. Let er in dat geval op dat je juist loopt, want anders kan je uitglijden! Ontgrendel nieuwe kledij voor je blokkers en nieuwe speciale moves terwijl je het spel speelt. Ben jij de beste punt returner? Bewijs jezelf in Return Man 3!

Kenmerken

  • 15 Stages te ontgrendelen
  • Speciale moves zoals Ontwijken, Salto, en Enkelbreker
  • Ontgrendelbare blokkers

Ontwikkelaar

Return Man 3 werd ontwikkeld door MiniMonsterMedia.

Instructies

Loop op tijd naar de gele cirkel om de bal te vangen. Geraak voorbij de verdedigers met je blokkers om bij de eindzone te komen. Als de verdedigers de bal van je afpakken, wees dan zeker dat je hem terugpakt voordat zij hem terugkrijgen. Als je de eindzone niet haalt, zal je bezit verliezen.

Spelbediening (kan aangepast worden in de spelopties)

  • IJKL of pijltjestoetsen om te bewegen
  • ASD om een speciale beweging uit te voeren (nadat je deze ontgrendeld hebt)
Voeg Return Man 3 toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Return Man 3 Video Walkthrough
Return Man 3

Return Man 3 Walkthrough

Return Man 3 is een verslavend american football spel dat je kan uitproberen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Dit spel is al 559,441 keer gespeeld en heeft score 9.3 / 10 gekregen van 3898 mensen. Return Man 3 is ontwikkeld met Flash. Op die manier werkt het in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om Return Man 3 te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere american football games zoals Linebacker Alley en 4th and Goal 2014!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Return Man 3 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Return Man 3 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl