SpeelSpelletjes.nl

Run 3 icon

Run 3

8.9 - 61706 stemmen
fullscreenwalkthrough
zwaartekracht  -  loop  -  ruimte

Run 3 is een ongelooflijk verslavend, oneindig loop-actie-platform spel waarin je het personage van een kleine grijze alien aanneemt. Help deze kleine alien een architecturaal uitdagend gebied dat zweeft in de ruimte binnen te dringen. Nadat je bent binnengedrongen in dit verboden gebied, vol met gevaarlijke gaten, begin je te lopen. Als je in één van de gaten valt, zal je wegzweven van het verboden gebied, dus kijk uit waar je loopt!

Laten we eerlijk zijn, lopen is lastig. Er is niets ergers dan in cirkels lopen in de hoop een paar calorieën te verbranden.

Maar in Run 3 zal het enige zweet dat je te zien krijgt, het zweet van je handpalmen zijn terwijl je loopt en springt door krankzinnige obstakels in een buitenaardse sfeer waar de wetten van de fysica niet altijd van kracht zijn! Waarom zou je in cirkels lopen als je ook op dit waanzinnig pad kan lopen waar telkens meer en meer dodelijke gaten tevoorschijn komen als je verder en verder loopt? Daarbovenop speelt dit spel zich af in de ruimte, wat natuurlijk een veel leukere plaats is om aan je conditie te werken dan het park of de fitness.

Als je een gelijkaardig spel wilt spelen, probeer dan zeker Slope eens!

Get Run 3 on the App Store Get Run 3 on the Play Store
IN DEZELFDE SERIE:    Run 2  -  Run
Voeg Run 3 toe aan je website / blog
Voeg Run 3 toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Run 3 Video Walkthrough
Run 3

Run 3 Walkthrough

Run 3 is een verslavend loop spel. Probeer het op deze site. Het spel is al 8,467,385 keer gespeeld en heeft een score van 8.9 op 10 gekregen van 61567 mensen. Dit fun actie game wordt ondersteund door Flash. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om Run 3 te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere loop games, bijvoorbeeld naar StrikeForce Kitty Last Stand en Duck Life 4!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Click 'Allow' to play Run 3!

Some of the games on CrazyGames.com need Flash. You need to allow it above. You only need to do this once.

Flash is a multimedia platform used for browser games, videos, and other rich internet applications. Every game on CrazyGames is thoroughly tested and checked for viruses and other threats, following our strict content guidelines. This is why you can be absolutely sure that playing Flash games on CrazyGames is completely safe. If you have any questions or concerns, feel free to contact us.

CrazyGames.com