SpeelSpelletjes.nl

Serious Dave

230 30 delen embed

Indeling

» » Serious Dave

Meer Informatie Over Serious Dave

Serious Dave is een leuk mario spelletjes spel dat je gratis kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Serious Dave is al 34,047 keer gespeeld en heeft een rating van 8.8 op 10 gekregen van 258 mensen. Dit amusante arcade game wordt ondersteund door Flash. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om Serious Dave te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere mario spelletjes en games zoals Super Mario Run en Tossed Bones: Beyond Love!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Serious Dave te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Serious Dave.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Serious Dave te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl