SpeelSpelletjes.nl

Shopaholic: Hollywood

264 24 delen embed

Indeling

» » Shopaholic: Hollywood

Meer Informatie Over Shopaholic: Hollywood

Shopaholic: Hollywood is een mooi mode spel dat je kan spelen op deze website. Dit spel is al gespeeld door 13,752 mensen en heeft een rating van 9.2 / 10 gekregen van 285 mensen. Dit fun beauty game gebruikt Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers! Als je het spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere mode games en games zoals Katie's Wedding Day en Disney Beauty Pageant!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Shopaholic: Hollywood te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Shopaholic: Hollywood te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl