SpeelSpelletjes.nl

Shopping Street

332 52 delen embed

Indeling

» » Shopping Street

Meer Informatie Over Shopping Street

Shopping Street is een verslavend mode spel dat je gratis kan spelen op deze site, in je browser. Dit verslavende avontuur game gebruikt Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Shopping Street is al gespeeld door 16,844 mensen en werd door 382 mensen beoordeeld met score 8.6 / 10. Als je het spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere mode games en games zoals Year Round Fashionista: Elsa en Bonnie's Surprise Proposal!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Shopping Street te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Shopping Street te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl