SpeelSpelletjes.nl

Sift Heads Assault

264 46 delen embed

Indeling

» » Sift Heads Assault

Meer Informatie Over Sift Heads Assault

Sift Heads Assault is een verslavend sniper spel. Je kan het spelen op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Het spel is al 23,712 keer gespeeld en werd door 308 mensen beoordeeld met score 8.6 / 10. Dit verslavende schiet game is ontwikkeld met Flash. Op die manier draait het in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Als je dit spel leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere sniper games en games zoals Sniper Ultimate Assassin 2 en Clear Vision 2!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Sift Heads Assault te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Sift Heads Assault te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl