SpeelSpelletjes.nl

Simpson Drift

32 8 delen embed

Indeling

» » » Simpson Drift

Meer Informatie Over Simpson Drift

Simpson Drift is een leuk slip spel. Probeer het op deze website. Het is al gespeeld door 2,674 mensen en heeft een rating van 8.0 / 10 gekregen van 40 mensen. Dit leuke race game is gemaakt met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere slip games en games zoals Burnout Drift en Scrap Metal 4!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Simpson Drift te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Simpson Drift te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl