SpeelSpelletjes.nl

Slither.io icon

Slither.io

8.7 - 49071 stemmen
walkthrough
.io  -  html5  -  multiplayer  -  snake

Hou jij van slangen? Het is niet erg als je er niet zo dol op bent, want deze slangen zijn geen gevaar voor jou - de andere spelers daarentegen… Geniet met Slither.io van een leuke twist op een oude klassieker! Zoals in het originele spel Snake, dat je zeker al wel eens hebt gespeeld op een oude gsm of computer, groei je door de kleine bolletjes op te eten. Maar doordat je in dit spel met anderen speelt, moet je ook concurreren tegen de rest terwijl je speelt. Eet je kleinere vijanden op, maar kijk uit voor de grote!

Slither.io is een soort afstammeling van Agario. Net zoals in Agar.io eet je je kleinere vijanden op om te groeien en hen te elimineren. Kan jij in de top geraken? Als je dit leuk vindt, probeer dan zeker andere io spelletjes, zoals Bonk.io, Brutes.io en MooMoo.io!

Get Slither.io on the App Store Get Slither.io on the Play Store

 

Slither.io Video Walkthrough
Slither.io

Slither.io Walkthrough

Slither.io is een mooi io spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze site, in je browser. Het spel is al gespeeld door 6,910,190 mensen en werd door 48477 mensen beoordeeld met score 8.7 / 10. Het spel is ontwikkeld met HTML5 technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Als je dit arcade spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere .io games, bijvoorbeeld naar Flaap.io en Bonk.io!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)