Slither.io

452.939
beoordelingen
8,9
Slither.io is een ontzettend populair .io spel. Het is een multiplayer snake spel dat je direct in je browser kunt spelen met spelers van over de hele wereld. Het spel werd gemaakt door Steve Howse (Lowtech studios) en werd uitgegeven in maart 2016.

Hou je van slangen? Het is niet erg als je er niet zo dol op bent, want deze slangen zijn geen gevaar voor jou - de andere spelers daarentegen… Geniet met Slither.io van een leuke twist op een oude klassieker! Zoals in het originele spel Snake, dat je zeker al wel eens hebt gespeeld op een oude gsm of computer, groei je door de kleine bolletjes op te eten. Maar doordat je in dit spel met anderen speelt, moet je ook concurreren tegen de rest terwijl je speelt. Eet je kleinere vijanden op, maar kijk uit voor de grote!

Slither.io is een soort afstammeling van Agario. Net zoals in Agar.io eet je je kleinere vijanden op om te groeien en hen te elimineren. Kan jij in de top geraken? Als je Slither leuk vindt, probeer dan zeker ook andere io games, zoals Zombs Royale, Shell Shockers, Krunker.io en Surviv.io! We hebben ook het geweldige Paper.io 2, waarin je de strijd om terrein aangaat met andere spelers over de hele wereld!

Er zijn honderden andere spelers om te verslaan, maar ondanks het formaat van het spel blijft het doel in dit multiplayer spel hetzelfde: om de grootste slang te worden.

Kenmerken

 • Versier je worm met één van de 12 verschillende skins.
 • Ga de strijd aan met anderen in real-time massale multiplayer competities.
 • Met miljoenen spelers wereldwijd is er nooit een tekort aan wedstrijden.
 • Kleurrijke neon graphics brengen je slang tot leven op allerlei nieuwe manieren.

Platformen

Slither.io is beschikbaar via een webbrowser, Android, en iOS.

Ontwikkelaar

Slither.io is ontwikkeld door Steve Howse, een 32-jarige ontwikkelaar uit Michigan die eerder Circle Push en Flappy 2048 Extreme ontwikkelde. Zijn bedrijf heet Lowtech Studios.

Releasedatum

Maart 2016

Slither.io Tips and Tricks

Eet en groei: De gloeiende bollen zijn het belangrijkste element in Slither.io Als je ze opeet, wordt je slang langer en langer. Hoe groter je slang, hoe groter de kans dat jij je tegenstanders verslaat.

Start langzaam: In het begin is het beter om niet onmiddellijk andere slangen aan te vallen omdat zij vaker groter zijn dan jij. Het is beter om eerst de bolletjes op te eten zodat je een goede massa kan opbouwen. Als je dit niet doet, is de kans groot dat je snel opgegeten zal worden door andere slangen.

Gebruik de speciale bollen: Naast de normale bollen die over de hele map verspreid zijn, bestaan er ook twee soorten speciale bollen. De eerste soort zijn de licht gloeiende bollen die overblijven als een slang verslagen is. Hoe groter de gedode slang, hoe meer bollen er verschijnen. Daarnaast zijn er ook zwevende bollen. Deze bollen zwerven rond de kaart en vliegen weg als je ze achterna zit, maar ze zijn waardevoller dan de gewone bollen.

Gebruik snelheid boosts: Gebruik een snelheidsboost wanneer je racet tegen andere slangen. Je kan ze het best gebruiken op het moment dat je dicht genoeg bij het hoofd van de tegenstander bent. Maak snel een scherpe bocht om voor je tegenstander in te komen en hem te elimineren.

Omcirkel kleinere slangen: Als je van een redelijke omvang bent, kan je op deze manier eenvoudig kleinere slangen vastzetten. Deze techniek houdt in dat je kleinere slangen omsingelt totdat ze gevangen zitten in jouw cirkel. Zodra dit gebeurt, zal de kleinere slang botsen tegen jouw lichaam, en kan je de winst opeisen. Echter, soms gaat het niet als gepland, en dan kan de vijand nog ontsnappen aan je valkuil. Als dit het geval is, kan je ervoor kiezen om rustig te wachten tot je vijand het opgeeft of , als je dapper genoeg bent, de druk verhogen door de val nog krapper te maken.

Wees altijd paraat: Andere slangen waartegen je strijdt, kunnen altijd onverwachts een boost gebruiken om je de weg af te snijden. Zodra je dit ziet, moet je snel je eigen boost gebruiken om een botsing te voorkomen. Probeer je aanvaller zelf de af te snijden, waar mogelijk. Je moet hiervoor zeer scherp en gefocust blijven aangezien het op elk moment kan gebeuren.

Doe voorzichting aan als je heel groot bent: Hoewel je een grotere kans hebt om je vijanden te tackelen hoe groter je bent, trekt het natuurlijk ook de aandacht van andere grote slangen. Het beste is om aan de randen van map te blijven, in plaats van in het midden, zo val je minder op. Bescherm je hoofd van andere sneaky langen, door hem naar binnen te draaien richting het lichaam van je slang.

Speel op veilig: Soms kom je zeer agressieve slangen tegen, die hoe dan ook jouw pad willen blokkeren. Als je de strijd te zwaar is en zonde van je tijd lijkt, is het beter om dat gevecht te vergeten en naar een andere plaats te zoeken naar zwakkere vijanden.

Slither.io Ongeblokkeerd

In scholen, kantoren, ziekenhuizen en sommige andere plekken vinden administators het niet leuk als het netwerk gebruikt wordt voor plezier. Daarom zijn sommige spellen hier geblokkeerd. Je hoeft je hier echter geen zorgen over te maken, de ongeblokkeerde versie van Slither.io kun je werkelijk overal spelen!

Op SpeelSpelletjes geven we je gratis toegang tot deze versie. Zo kun je op school of waar je maar wilt van dit spel genieten!

Walkthrough

Instructies

Muis: Beweeg je cursor om de richting van je slang te controleren. Klik om opvolledige snelheid te gaan.

Toetsenbord: Slangen kunnen ook worden bediend met behulp van de pijltjestoetsen:

 • pijltjestoets OMHOOG om full speed te gaan
 • pijltjestoets LINKS om naar links te gaan
 • pijltjestoets RECHTS om naar rechts te gaan
Het is het beste om de fullscreen modus te gebruiken wanneer je de pijltjestoetsen gebruikt om ongewenst scrollen te voorkomen. Dit doe je met behulp van de knop aan de rechterkant onder het spel.

FAQ

Hoe speel je Slither.io?

 1. Ga naar SpeelSpelletjes.nl en selecteer Slither.io.
 2. Kies een nickname en klik op Play.
 3. Bestuur je slang met de muis of door te slepen.

Hoe word je de grootste slang in Slither.io?

 • Eet en groei
 • Pak de speciale bollen
 • Gebruik snelheidsboosts om je vijanden te tackelen
 • Omcirkel kleinere slangen en eet ze om te groeien

Hoe speel je Slither met vrienden?

Het is niet mogelijk om Slither met vrienden te spelen zonder eerst aanvullende software te installeren. Deze software is niet officieel en raden wij dan ook niet aan.

Wie heeft Slither gemaakt?

Slither.io werd ontwikkeld door Steve Howse, een 32-jarige ontwikkelaar uit Michigan. Zijn bedrijf heet Lowtech Studios.
Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Happy Snakes
SlitherCraft.io
Gulper.io
Worms.Zone
Sworm.io
Little Big Snake (.io)
EvoWars.io
Santa Snake
Angry Chickens
Angry Worms
Silly Snakes
Snix.io
ClassicSnakes.io
Shell Shockers
MiniGiants.io
Angry Snakes
Wormania.io
WormRoyale.io
Worm.is
Worms.lol
Boas.io
Stabfish.io
Fly or Die (FlyOrDie.io)
Zapper.io
Yohoho.io
Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
Vanis.io
Slither Birds
Powerline.io
TileMan.io
CrazySteve.io
BuildRoyale.io
Wormate.io
Betrayal.io
Chompers.io
Superhex.io
MooMoo.io
Krunker
Worms.io
NuggetRoyale.io (Nugget Royale)
Agma.io
Paper.io 2
Blobie.io
Anomal.io
Smash Karts
Smashers.io
Wings.io
Headless.gg
Senpa.io
Paperio.space (Paperio Live)
Gotia.io
Astrix.io
Mope.io
Bonk.io
Mitos.is
Devast.io
Nightwalkers.io
Puble.io
Gun Night (.io)
Deeeep.io
Taming.io
LazerDrive.io
In Mexico Royale
BrutalMania.io (Brutal Mania)