SpeelSpelletjes.nl

Sniper Team 2

1,954 356 delen embed

Sniper Team 2 is het vervolg op het zeer populaire Sniper Team en schotelt je een nieuwe lijst uitdagingen voor. Tijdens elk level bedien je een elite team van 4 snipers, gepositioneerd op verschillende plaatsen op de map. Je moet wisselen tussen de posities om de situatie in te schatten en om je vijanden uit te schakelen. Bovendien zal elke missie je een ander doel geven. Het kan zijn dat je een positie moet verdedigen of een belangrijk doelwit moet uitschakelen, bijvoorbeeld.
SHOW MORE

De bediening in dit spel is simpel: je kan tussen je primair en secundair wapen wisselen, zoomen met je richter en wisselen tussen teamleden. Elk lid van je team kan schade oplopen dus houd ze allemaal in het oog en wissel naar teamleden die gezondheid verliezen om de bedreigingen te elimineren. Kijk ook uit voor air drops die soms toekomen tijdens een missie – die voorzien je met spullen die je offensieve statistieken verbeteren. Je krijgt extra geld voor headshots en je kan een prestige-score krijgen als je een missie voltooit binnen een korte tijd. Kan jij je team controleren en een elite-sniper worden? Vind het uit in dit fantastische sniper-spel!

Ontwikkelaar

Sniper Team 2 is ontwikkeld door Xform Games.

Indeling

» » Sniper Team 2

Meer Informatie Over Sniper Team 2

Sniper Team 2 is een verslavend sniper spelletjes spel. Je kan het spelen op deze site. Dit amusante schiet game gebruikt Flash. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Het is al 154,458 keer gespeeld en werd door 2305 mensen beoordeeld met score 8.5 op 10. Als je dit schiet spel leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere sniper spelletjes en games zoals Sniper Clash 3D en Elite Sniper!

SHOW LESS

Bediening

How to play Sniper Team 2
  • Spatiebalk zoom aan/uit te zetten
  • X of shift om te zoomen
  • 1234 om van sniper te veranderen
  • R om te herladen
  • Q om te wisselen van wapen
  • E om ondersteuning van uit de lucht te roepen

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Sniper Team 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Sniper Team 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl