SpeelSpelletjes.nl

Soccer Star

158 25 delen embed

Indeling

» » » Soccer Star

Meer Informatie Over Soccer Star

Soccer Star is een tof keeper spel dat je gratis kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Dit verslavende sport game is ontwikkeld met Flash. Zo kan je het spelen in moderne browsers! Soccer Star is al 18,754 keer gespeeld en werd door 177 mensen beoordeeld met score 8.6 / 10. Als je Soccer Star top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere keeper games en games zoals Penalty Shooters en Penalty Fever 3D!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Soccer Star te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Soccer Star te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl