SpeelSpelletjes.nl

Solid Rider

Indeling

» » » Solid Rider

Meer Informatie Over Solid Rider

Solid Rider is een mooi motorcross spelletjes spel dat je kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl. Dit spelletje is al 96,266 keer gespeeld en werd door 2668 mensen beoordeeld met score 8.8 op 10. Dit mooie race game is gemaakt met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om dit race spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere motorcross spelletjes en games zoals 3D Moto Simulator 2 en Uphill Rush!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Solid Rider te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Solid Rider te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl