SpeelSpelletjes.nl

Solid Rider icon

Solid Rider

8.8 - 2252 stemmen
walkthrough
Facebook Share motor  -  stunt
» » Solid Rider
Voeg Solid Rider toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Solid Rider Video Walkthrough
Solid Rider

Solid Rider Walkthrough

Solid Rider is een mooi motor spel dat je kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl. Dit spelletje is al 69,805 keer gespeeld en werd door 2216 mensen beoordeeld met score 8.8 op 10. Dit mooie race game is gemaakt met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om dit race spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere motor games zoals Moto X3M en 3D Moto Simulator 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Solid Rider te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Solid Rider te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl