SpeelSpelletjes.nl

Sonny 2

Indeling

» » Sonny 2

Meer Informatie Over Sonny 2

Sonny 2 is een leuk vecht spel. Speel het nu op deze website. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Zo draait het in alle moderne browsers! Het spel is al 3,619 keer gespeeld en werd door 92 mensen beoordeeld met score 7.9 / 10. Als je het spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere vecht games en games zoals Kuja en BrutalMania.io (Brutal Mania)!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Sonny 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Sonny 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl