SpeelSpelletjes.nl

SPACEPLAN

SPACEPLAN is een klik-spel in de ruimte gebaseerd op het bekende boek van Stephen Hawking A Brief History of Time. Je missie is om sondes naar de mysterieuze planeet te sturen om kracht te genereren voor je schip. Start door op de witte knop te drukken om initiële krachtbronnen te genereren. Daarna kan je de energie gebruiken om nieuwe bronnen en sondes te bouwen. Sommige sondes die je lanceert kunnen vernietigd worden, dus je moet een aantal upgrades onderzoeken in de Idea Listener sectie; je kan ook de kracht verhogen die wordt gegenereerd. Geniet van verschillende uitvindingen en ga mee met het verhaal. Blijf gaan tot je de hoogst mogelijke kracht verkregen hebt. Veel plezier!
SHOW MORE

Versie

Dit is een online prototype versie van Spaceplan. Je kan het op een mobiel apparaat spelen voor meer inhoud en een uitgebreider verhaal.

Ontwikkelaar

Dit spel is gemaakt door Jake Hollands, een multidisciplinaire grafische ontwerpen wiens andere projecten je hier kan vinden.

Mobiele Apps

Get SPACEPLAN on the App Store Get SPACEPLAN on the Play Store

Indeling

» SPACEPLAN

Meer Informatie Over SPACEPLAN

SPACEPLAN is een leuk klik spel dat je zonder kosten kan spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Dit mooie klik game is gemaakt met HTML5. Zo werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het spel is beschikbaar op je computer en als een Android game en als een iOS game. Het is al 201,731 keer gespeeld en werd door 894 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Vond je het leuk om dit klik spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere klik games en games zoals Bullet Force en Krunker.io!

SHOW LESS

Bediening

How to play SPACEPLAN

Linkermuisknop om kracht en upgrades te genereren.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)