SpeelSpelletjes.nl

Speed Note Reading Tutor

26 9 delen embed

Indeling

» » Speed Note Reading Tutor

Meer Informatie Over Speed Note Reading Tutor

Speed Note Reading Tutor is een verslavend muziek spel dat je kan spelen op deze website. Het is al gespeeld door 4,166 mensen en heeft een score van 7.4 op 10 gekregen van 35 mensen. Dit superleuke arcade game is ontwikkeld met Flash. Zo kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Als je dit spel leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere muziek games en games zoals Taylor Before and After Breakup en Virtual Piano!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Speed Note Reading Tutor te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Speed Note Reading Tutor te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl