SpeelSpelletjes.nl

Speed Note Reading Tutor

26 10 delen embed

Indeling

» » Speed Note Reading Tutor

Meer Informatie Over Speed Note Reading Tutor

Speed Note Reading Tutor is een mooi muziek spelletjes spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze website. Het spel is al gespeeld door 4,689 mensen en heeft een score van 7.2 op 10 gekregen van 36 mensen. Het spel is ontwikkeld door Mark Wessels Publications. Dit leuke arcade game is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Het spel kan je spelen in full-screen om het spel volledig te beleven. Als je dit spel top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere muziek spelletjes en games zoals BassDrop en Perfect Piano!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Speed Note Reading Tutor te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Speed Note Reading Tutor.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Speed Note Reading Tutor te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl