Spinz.io (Spinzio)

19.258
beoordelingen
8,9
Spinz.io is een fidget spinner .io spel! Ga binnen in de arena en ga het gevecht aan met andere spelers met jouw fidget spinner. Je kan de kleur kiezen en meedoen aan uitdagende gevechten! Verzamel vlekjes die verspreid zijn om je RPM te verhogen. Je moet geduldig zijn wanneer je vlekjes verzamelt om je RPM goed op te bouwen; een hogere RPM is altijd beter.

Laat je spinner botsen met anderen om de vlekjes van beide spinners te laten verspreiden, raap ze dan snel allemaal op. Boost je snelheid om andere spelers gemakkelijk achterna te zitten, maar gebruik het met verstand, want dit offert je RPM op. Je moet opletten met andere spinners die 4 keer sneller zijn, want die kunnen jou onmiddellijk doden met één botsing. Het spel heeft ook draaikolken! Ga in een draaikolk om daaruit gelanceerd te worden met een gestoorde snelheid. Dit is handig bij zowel ontsnappen als aanvallen!

Blijf je RPM verhogen en domineer de arena met jouw spinner. Je kan de uitnodigingslink gebruiken om je vriend uit te nodigen voor dezelfde room om Spinzio samen te spelen. Veel plezier!

Publicatiedatum

Juni 2017

Ontwikkelaars

Spinz.io is gemaakt door Yang (die ook Zombs.io) ontwikkeld heeft, en Jeremiah.

Walkthrough

Spinner bediening

  • Gebruik je muis om de spinner te besturen
  • Linkermuisknop om snelheid te boosten
Minder Tonen