SpeelSpelletjes.nl

Soccer Heads

1,671 304 delen embed

Indeling

» » Soccer Heads

Meer Informatie Over Soccer Heads

Soccer Heads is een leuk voetbal spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze site, direct in je browser. Soccer Heads is gemaakt met Flash. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Soccer Heads is al 182,324 keer gespeeld en werd door 1950 mensen beoordeeld met score 8.5 op 10. Als je dit sport spel top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere voetbal games en games zoals Club Manager 2019 en Toon Cup 2018!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Soccer Heads te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Soccer Heads te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl