SpeelSpelletjes.nl

Sports Heads: Soccer Shot Training

62 12 delen embed

Indeling

» » Sports Heads: Soccer Shot Training

Meer Informatie Over Sports Heads: Soccer Shot Training

Sports Heads: Soccer Shot Training is een leuk voetbal spel. Speel het nu op deze website, in je browser. Het spel is al 19,328 keer gespeeld en werd door 70 mensen beoordeeld met score 8.4 op 10. Dit verslavende sport game is ontwikkeld met Flash technologie. Zo kan je het spelen in moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om dit sport spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere voetbal games en games zoals Soccer Heads 2 en Penalty Shootout: Multi League!

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Sports Heads: Soccer Shot Training te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Sports Heads: Soccer Shot Training te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl