SpeelSpelletjes.nl

Stealing The Diamond icon

Stealing The Diamond

9.3 - 16893 stemmen
walkthrough
vlucht  -  lol  -  stick
» » Stealing The Diamond
Get Stealing The Diamond on the App Store Get Stealing The Diamond on the Play Store
Voeg Stealing The Diamond toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Stealing The Diamond Video Walkthrough
Stealing The Diamond

Stealing The Diamond Walkthrough

Stealing The Diamond is een mooi vlucht spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes, in je browser. Dit fun avontuur game is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Het spel is beschikbaar als een Flash spel en als een spel dat je kan installeren op je phone en op je tablet. Het is al gespeeld door 975,371 mensen en werd door 16864 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Als je Stealing The Diamond leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere vlucht games, bijvoorbeeld naar Fleeing the Complex en Riddle School 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Stealing The Diamond te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Stealing The Diamond te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl