SpeelSpelletjes.nl

Still Alive

88 11 delen embed

Indeling

» » Still Alive

Meer Informatie Over Still Alive

Still Alive is een leuk sniper spelletjes spel dat je zonder kosten kan uitproberen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Het spel is al 11,408 keer gespeeld en heeft een rating van 8.9 / 10 gekregen van 97 mensen. Still Alive gebruikt Flash. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Als je Still Alive top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere sniper spelletjes en games zoals Ghost Sniper en Sniper Ultimate Assassin 2!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Still Alive te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Still Alive te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl