SpeelSpelletjes.nl

Super Valet Parking

84 17 delen embed

Indeling

» » Super Valet Parking

Meer Informatie Over Super Valet Parking

Super Valet Parking is een verslavend parkeer spelletjes spel dat je gratis kan uitproberen op deze site, in je browser. Dit leuke race game is ontwikkeld met Flash technologie. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Dit spel is al 9,257 keer gespeeld en werd door 96 mensen beoordeeld met score 8.3 op 10. Als je Super Valet Parking leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere parkeer spelletjes en games zoals Russian Kamaz Truck Driver en Russian Car Driver ZIL 130!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Super Valet Parking te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Super Valet Parking.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Super Valet Parking te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl