SpeelSpelletjes.nl

Superhex.io

Ondanks Superhex.io's simpel uitziende gameplay, zal je onmiddellijk verslaafd zijn! Dit IO spel volgt een simpel concept - verover terrein met je bewegende slang. Om een terrein af te bakenen moet je je hex slang bewegen naar een lege ruimte en een volledige cirkel creëren - raak je eigen lijn niet aan want dit zal je doden! Denk goed na en blijf binnen je eigen grenzen om jouw domein te verdedigen en aanvallers te stoppen.
SHOW MORE

Vijandige hex slangen kunnen jou elimineren uit het spel door simpelweg jouw lijn te raken dus kijk uit wanneer je domeinen van andere spelers probeert in te nemen. Probeer kleine stukken grond te veroveren in plaats van enorme cirkels te creëren - hoe verder je van je territorium weg gaat, hoe groter de kans dat je wordt onderschept en vernietigd! Hoe ver zal jouw rijk uitbreiden? Zal jij het hex scorebord veroveren?

Mobiele Apps

Get Superhex.io on the App Store Get Superhex.io on the Play Store

Indeling

» » » Superhex.io

Meer Informatie Over Superhex.io

Superhex.io is een leuk snake spelletjes spel dat je gratis kan uitproberen op deze website, direct in je browser. Superhex.io is ontwikkeld met HTML5 technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het spel is beschikbaar in je browser en als een Android game en als een iOS game. Een van de vele voordelen van het spelen van het spel op deze site is dat je gemakkelijk in volledige scherm mode kan spelen, en zo ten volle van het spel kan genieten. Tekko Studios heeft Superhex.io gemaakt. Het is al 1,291,377 keer gespeeld en heeft een score van 9.1 / 10 gekregen van 9749 mensen. Vond je het leuk om dit .io spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere snake spelletjes en games zoals Wormax.io en TileMan.io!

SHOW LESS

Bediening

How to play Superhex.io

Je slang beweegt automatisch. Controleer de richting met je muis.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)