SpeelSpelletjes.nl

Superspin.io

Superspin.io is een multiplayer fidget spinner spel dat de elementen van Agar.io en Spinz.io combineert. Voordat je het spel start, kan je het uitzicht van je fidget spinner volledig veranderen, van de neon color tot de badge.
SHOW MORE

Gloeiende edelstenen zijn het belangrijkst in dit spel. Door ze te verzamelen, kan je stilaan je draaisnelheid en grootte aanpassen! Bots tegen andere tragere spelers om ze te doden en hun edelstenen te verzamelen, maar kijk uit voor spelers die sneller dan jou zijn want zij kunnen je edelstenen stelen en jou zelfs doden als het verschil heel groot is. Boost je snelheid om andere spelers achterna te zitten en sneller te ontsnappen; het is gebaseerd op je huidige snelheid, dus let daarop. Ga eerst traag en verzamel langzaam edelstenen om je snelheid op te bouwen. Vermijd onnodige gevechten tot je snel genoeg bent, daarna is het showtime!

Ontwikkelaar

Superspinio is ontwikkeld door Jetti Games.

Platformen

Dit spel is beschikbaar voor de browser (met HTML5), en als een Android app.

Mobiele Apps

Get Superspin.io on the Play Store

Indeling

» Superspin.io

Meer Informatie Over Superspin.io

Superspin.io is een verslavend .io spel dat je zonder kosten kan spelen hier op Speel Spelletjes. Dit leuke .io game wordt ondersteund door HTML5. Op die manier kan je het spelen in moderne browsers! Het spel is al gespeeld door 748,260 mensen en heeft een rating van 8.6 / 10 gekregen van 9481 mensen. Vond je het leuk om Superspin.io te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere .io games en games zoals Spinz.io (Spinzio) en SnowWars.io!

SHOW LESS

Bediening

How to play Superspin.io
  • Gebruik je muis om de bewegingen te controleren
  • Druk op de linkermuisknop om je snelheid te boosten

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)