SpeelSpelletjes.nl

Takeover icon

Takeover

9.4 - 658 stemmen
walkthrough
Voeg Takeover toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Takeover Video Walkthrough
Takeover

Takeover Walkthrough

Takeover is een leuk tower defense spel. Je kan het spelen op deze website, direct in je browser. Het spel gebruikt Flash. Zo draait het zonder problemen in moderne browsers! Het is al 53,047 keer gespeeld en werd door 658 mensen beoordeeld met score 9.4 / 10. Als je Takeover top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere tower defense games, bijvoorbeeld naar Keeper of the Grove 3 en Ancient Planet!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Takeover te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Takeover te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl