SpeelSpelletjes.nl

Tales of Carmelot

573 102 delen embed

Indeling

» » Tales of Carmelot

Meer Informatie Over Tales of Carmelot

Tales of Carmelot is een leuk point and click spelletjes spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site. Het is al 42,876 keer gespeeld en werd door 673 mensen beoordeeld met score 8.5 op 10. Dit leuke avontuur game gebruikt Flash technologie. Zo werkt het in alle moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om dit avontuur spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere point and click spelletjes en games zoals We Become What We Behold en Easy Joe World!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Tales of Carmelot te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Tales of Carmelot.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Tales of Carmelot te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl