SpeelSpelletjes.nl

Terrorist Despoiler

56 7 delen embed

Indeling

» » Terrorist Despoiler

Meer Informatie Over Terrorist Despoiler

Terrorist Despoiler is een leuk monster truck spel dat je zonder kosten kan spelen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Dit spelletje is al 5,438 keer gespeeld en heeft een score van 8.9 op 10 gekregen van 63 mensen. Dit superleuke arcade game gebruikt Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in moderne browsers! Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere monster truck games en games zoals Car Inspector: Truck en Mad Truck Challenge 3!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Terrorist Despoiler te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Terrorist Despoiler te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl