SpeelSpelletjes.nl

The Peacekeeper

300 33 delen embed
The Peacekeeper Video Walkthrough
The Peacekeeper

The Peacekeeper Walkthrough

The Peacekeeper is een leuk vecht spel dat je gratis kan spelen op deze website, in je browser. The Peacekeeper is ontwikkeld met Flash technologie. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Het spel is al 26,879 keer gespeeld en werd door 333 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Als je het spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere vecht games zoals Swords & Souls en Kuja!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om The Peacekeeper te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om The Peacekeeper te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl