SpeelSpelletjes.nl

Tomb Runner

In Tomb Runner moet je zo ver mogelijk lopen als mogelijk en zo veel punten verzamelen als je kan op de weg. Ontgrendel met de munten die je verdient nieuwe helden om mee te lopen.


SHOW MORE

Dit meeslepende en verslavende endless runner spel heeft fantastische 3D graphics en is zeer goed bedienbaar. Je zal niet kunnen stoppen met proberen je hoogste score te verbreken! De avonturier in dit spel probeer de schat te vinden die hij wilt en daarna te ontsnappen uit de graftombe. Het is jouw taak om hem hierbij te helpen. Met brandende standbeelden, tonnen met spijkers, onmogelijk smalle spelen waar je door moet, de scherpste hoeken sinds Picasso's laatste zelfportret en sprongen waar je doodsangsten zult uitstaan, heeft dit spell alle snelle en opwindende actie die je ooit zult nodig hebben.

Hoe verder je geraakt, hoe beangstigender het pad wordt, met de vlammen, gaten en scherpe bochten die snel aankomen. Het zal niet lang duren voordat je verder en verder geraakt op het pad en je de munten kan uitgeven die je verdiend hebt om nieuwe mannetjes te kopen om mee te lopen.

Kenmerken

  • Eindeloos pad met een eindeloze combinatie van manieren om te lopen
  • Snel tempo dat je op het puntje van je stoel houdt
  • Zes mannetjes die ontgrendeld kunnen worden met de munten die je verdient
  • Ongelooflijke graphics die er geweldig uitzien
  • Simpele bediening die je keuzes niet vertragen voor die bewegingen die je op een tiende van een seconde moet maken

Indeling

» » Tomb Runner

Meer Informatie Over Tomb Runner

Tomb Runner is een mooi loop spelletjes spel. Je kan het spelen op deze site, in je browser. Dit fun actie game wordt ondersteund door HTML5 technologie. Op die manier draait het in moderne browsers! Tomb Runner kan in volledig scherm-modus gespeeld worden om een nog betere spelervaring te hebben. Gemioli heeft Tomb Runner gemaakt. Het spel is al gespeeld door 1,059,517 mensen en heeft score 9.0 / 10 gekregen van 9826 mensen. Vond je het leuk om dit actie spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere loop spelletjes en games zoals Duck Life 4 en Rocking Sky Trip!

SHOW LESS

Bediening

How to play Tomb Runner

De pijltjestoetsen op je toetsenbord kiezen welke beslissing je mannetje maakt. Links zal je mannetje naar de linkerkant van het pad sturen. Rechts zal hem naar de rechterkant sturen. Omhoog zorgt ervoor dat het mannetje over de verschillende obstakels springt en omlaag zorgt ervoor dat het mannetje onder elk mogelijk ding dat je pad blokkeert schuift.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)