SpeelSpelletjes.nl

Tomb Runner

In Tomb Runner moet je zo ver mogelijk lopen als mogelijk en zo veel punten verzamelen als je kan op de weg. Ontgrendel met de munten die je verdient nieuwe helden om mee te lopen.


SHOW MORE

Dit meeslepende en verslavende endless runner spel heeft fantastische 3D graphics en is zeer goed bedienbaar. Je zal niet kunnen stoppen met proberen je hoogste score te verbreken! De avonturier in dit spel probeer de schat te vinden die hij wilt en daarna te ontsnappen uit de graftombe. Het is jouw taak om hem hierbij te helpen. Met brandende standbeelden, tonnen met spijkers, onmogelijk smalle spelen waar je door moet, de scherpste hoeken sinds Picasso's laatste zelfportret en sprongen waar je doodsangsten zult uitstaan, heeft dit spell alle snelle en opwindende actie die je ooit zult nodig hebben.

Hoe verder je geraakt, hoe beangstigender het pad wordt, met de vlammen, gaten en scherpe bochten die snel aankomen. Het zal niet lang duren voordat je verder en verder geraakt op het pad en je de munten kan uitgeven die je verdiend hebt om nieuwe mannetjes te kopen om mee te lopen.

Kenmerken

  • Eindeloos pad met een eindeloze combinatie van manieren om te lopen
  • Snel tempo dat je op het puntje van je stoel houdt
  • Zes mannetjes die ontgrendeld kunnen worden met de munten die je verdient
  • Ongelooflijke graphics die er geweldig uitzien
  • Simpele bediening die je keuzes niet vertragen voor die bewegingen die je op een tiende van een seconde moet maken

Indeling

» » Tomb Runner

Meer Informatie Over Tomb Runner

Tomb Runner is een tof loop spel. Je kan het spelen op deze site, in je browser. Dit fun actie game gebruikt HTML5. Op die manier kan je het spelen in de meeste moderne browsers! Tomb Runner is gemaakt door Gemioli. Tomb Runner is al gespeeld door 989,112 mensen en werd door 9339 mensen beoordeeld met score 9.0 / 10. Als je dit spel top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere loop spelletjes en games zoals Sports Hero en Bus and Subway Runner!

SHOW LESS

Bediening

How to play Tomb Runner

De pijltjestoetsen op je toetsenbord kiezen welke beslissing je mannetje maakt. Links zal je mannetje naar de linkerkant van het pad sturen. Rechts zal hem naar de rechterkant sturen. Omhoog zorgt ervoor dat het mannetje over de verschillende obstakels springt en omlaag zorgt ervoor dat het mannetje onder elk mogelijk ding dat je pad blokkeert schuift.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)