SpeelSpelletjes.nl

Transcopter

530 95 delen embed

Indeling

» » Transcopter

Meer Informatie Over Transcopter

Transcopter is een mooi vlieg spel dat je kan spelen op deze site. Het spel is al 21,828 keer gespeeld en heeft een score van 8.5 / 10 gekregen van 623 mensen. Dit amusante arcade game is gemaakt met Flash. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Als je Transcopter leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vlieg games en games zoals Dragon World en Drednot.io!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Transcopter te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Transcopter te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl