SpeelSpelletjes.nl

Transcopter

534 96 delen embed

Indeling

» » Transcopter

Meer Informatie Over Transcopter

Transcopter is een mooi vlieg spelletjes spel dat je kan spelen op deze site. Het spel is al 22,647 keer gespeeld en heeft een score van 8.5 / 10 gekregen van 630 mensen. Dit amusante arcade game is gemaakt met Flash. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Als je Transcopter leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vlieg spelletjes en games zoals Drednot.io en Dragon World!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Transcopter te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Transcopter.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Transcopter te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl