SpeelSpelletjes.nl

Truck Loader 3

1,162 205 delen embed

Indeling

» » Truck Loader 3

Meer Informatie Over Truck Loader 3

Truck Loader 3 is een tof monster truck spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Dit mooie avontuur game wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier draait het in moderne browsers, zonder downloads! Het spel is al gespeeld door 67,297 mensen en werd door 1364 mensen beoordeeld met score 8.5 op 10. Als je dit avontuur spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere monster truck games en games zoals The Ranger with the Magic Bow en Monster Wheels 3!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Truck Loader 3 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Truck Loader 3 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl