SpeelSpelletjes.nl

Truck Loader 4

2,006 304 delen embed

Indeling

» » Truck Loader 4

Meer Informatie Over Truck Loader 4

Truck Loader 4 is een leuk monster truck spel dat je gratis kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Dit amusante race game is gemaakt met Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Dit spel is al gespeeld door 94,532 mensen en werd door 2308 mensen beoordeeld met score 8.7 / 10. Als je dit race spel top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere monster truck games en games zoals Car Inspector: Truck en Forsake the Rake!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Truck Loader 4 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Truck Loader 4 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl