SpeelSpelletjes.nl

Turbo Rally

276 55 delen embed

Indeling

» » » Turbo Rally

Meer Informatie Over Turbo Rally

Turbo Rally is een mooi rally spel. Speel het nu op deze website. Dit spel is al 18,890 keer gespeeld en werd door 329 mensen beoordeeld met score 8.4 op 10. Dit superleuke race game is gemaakt met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om dit race spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere rally games en games zoals Russian Car Driver ZIL 130 en Rally Point 2!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Turbo Rally te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Turbo Rally te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl