Ultimate Mario Run
Ultimate Mario Run is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Ultimate Mario Run

Ultimate Mario Run is een fantastisch platform-spel gebaseerd op Mario dat zijn inspiratie vind in het originele Super Mario Brothers Nintendo spel. Je doet een race tegen de klok en tegen de enorme grote kanonskogel die je volgt - de kanonskogel eet alles op zijn pad inclusief het level waar je inzit - je moet blijven lopen om te vermijden dat je opgegeten wordt en om elk level te voltooien.

Je kan kiezen tussen een retro 2D pixelated Mario of het geüpdatete 3D Marie personage - er zijn 6 levels in totaal, waarvan elke een verschillende reeks obstakels en platformen heeft waar je over moet. De gewone mechanismen van de wereld van Mario zijn van toepassing – je moet munten verzamelen en op vijanden springen om ze te doden. Kijk naar de blokken met vraagtekens en sla ze open om verschillende power-ups te verzamelen. Spring voorzichtig en zorg ervoor dat je voor de kanonskogel blijft! Kan jij elk level voltooien en Mario in veiligheid brengen?

Ontwikkelaar

Ultimate Mario Run is ontwikkeld door Clarus Games.

Bediening

  • Linker- en rechterpijltje om te bewegen
  • Pijltje omhoog om te springen