SpeelSpelletjes.nl

Universal Sniper

46 28 delen embed

Indeling

» » Universal Sniper

Meer Informatie Over Universal Sniper

Universal Sniper is een mooi sniper spel dat je gratis kan spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Het spel gebruikt Flash. Zo draait het zonder problemen in alle moderne browsers! Universal Sniper is al 4,092 keer gespeeld en werd door 73 mensen beoordeeld met score 6.2 op 10. Vond je het leuk om dit schiet spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere sniper games en games zoals Lonewolf en Rooftop Snipers!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Universal Sniper te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Universal Sniper te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl