SpeelSpelletjes.nl

Vex 2 icon

Vex 2

9.0 - 7841 stemmen
walkthrough
IN DEZELFDE SERIE:    Vex 3  -  Vex
Voeg Vex 2 toe aan je website / blog
Voeg Vex 2 toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Vex 2 Video Walkthrough
Vex 2

Vex 2 Walkthrough

Vex 2 is een mooi platform spel dat je kan spelen op deze website, direct in je browser. Dit spel is al 1,494,335 keer gespeeld en werd door 7802 mensen beoordeeld met score 9.0 / 10. Dit amusante actie game wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere platform games, bijvoorbeeld naar Vex 3 en Run 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Vex 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Vex 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl