SpeelSpelletjes.nl

Voodoo Trump

98 90 delen embed

Indeling

» » Voodoo Trump

Meer Informatie Over Voodoo Trump

Voodoo Trump is een mooi donald trump spel. Speel het nu op deze website, direct in je browser. Dit superleuke arcade game gebruikt Flash technologie. Zo werkt het in moderne browsers, zonder downloads! Het is al gespeeld door 13,831 mensen en werd door 187 mensen beoordeeld met score 5.2 op 10. Vond je het leuk om Voodoo Trump te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere donald trump games en games zoals Donald Trap en Punch The Trump!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Voodoo Trump te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Voodoo Trump te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl