SpeelSpelletjes.nl

Wake Up The Box 4

343 38 delen embed

Indeling

» » Wake Up The Box 4

Meer Informatie Over Wake Up The Box 4

Wake Up The Box 4 is een verslavend fysica spelletjes spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze website, direct in je browser. Dit amusante puzzel game wordt ondersteund door Flash technologie. Zo werkt het in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Dit spelletje is al 36,970 keer gespeeld en werd door 381 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Vond je het leuk om Wake Up The Box 4 te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere fysica spelletjes en games zoals 12 MiniBattles en Striker Dummies!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Wake Up The Box 4 te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Wake Up The Box 4.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Wake Up The Box 4 te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl