SpeelSpelletjes.nl

Wandering Eyes

147 25 delen embed

Indeling

» » Wandering Eyes

Meer Informatie Over Wandering Eyes

Wandering Eyes is een tof point and click spel. Speel het nu hier op Speel Spelletjes, in je browser. Dit superleuke puzzel game wordt ondersteund door Flash. Op die manier kan je het spelen in moderne browsers, zonder downloads! Wandering Eyes is al gespeeld door 9,940 mensen en werd door 172 mensen beoordeeld met score 8.5 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere point and click games en games zoals Wheely 8 en Snail Bob 5!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Wandering Eyes te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Wandering Eyes te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl