SpeelSpelletjes.nl

Water Ragdoll 2

637 69 delen embed

Indeling

» » Water Ragdoll 2

Meer Informatie Over Water Ragdoll 2

Water Ragdoll 2 is een verslavend ragdoll spel dat je kan spelen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Water Ragdoll 2 is al 106,042 keer gespeeld en heeft score 9.0 / 10 gekregen van 696 mensen. Het spel is gemaakt met Flash. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Als je Water Ragdoll 2 leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere ragdoll games en games zoals Ragdoll Achievement en Krunker.io!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Water Ragdoll 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Water Ragdoll 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl