SpeelSpelletjes.nl

Net zoals zijn vervolgen Wheely 7 ... Wheely 4, Wheely 3 en Wheely 2, is Wheely een autorij-spel waarin je een mooie rode (of anders gekleurde) auto moet helpen op zijn queeste. Als je Wheely leuk vindt en meer wilt weten over de serie, neem dan zeker eens een kijkje bij ons artikel over de Wheely-spellen!
SHOW MORE

Indeling

» » Wheely

Meer Informatie Over Wheely

Wheely is een tof point and click spel dat je gratis kan uitproberen hier op Speel Spelletjes. Dit superleuke avontuur game gebruikt Flash. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Het spel is al 675,823 keer gespeeld en werd door 16285 mensen beoordeeld met score 8.5 op 10. Vond je het leuk om dit avontuur spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere point and click games en games zoals Five Nights at Freddy's 2 en Riddle School 3!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Wheely te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Wheely te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl