SpeelSpelletjes.nl

World Cup League

733 183 delen embed

Indeling

» » » World Cup League

Meer Informatie Over World Cup League

World Cup League is een verslavend keeper spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes. Het spel gebruikt Flash. Op die manier kan je het spelen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! World Cup League is al 53,013 keer gespeeld en werd door 904 mensen beoordeeld met score 8.0 op 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere keeper games en games zoals Penalty Fever 3D en Penalty Shooters 2!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om World Cup League te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om World Cup League te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl